sms sms sms sms

SMS servis

SMS servis

Svojim klijentima smo omogućili da provere stanje na tekućem računu u dinarima putem mobilnog telefona, odnosno, SMS poruke.

Nakon odobrenog zahteva, sve što treba da uradite jeste da pošaljete SMS poruku koja sadrži reč STR, na broj 4400 i u roku od tridesetak sekundi dobićete odgovor o stanju na vašem tekućem računu. Uključivanje u sistem VobSMS staje 20 dinara (naplaćuje se u momentu uključenja), a upit u stanje 7 dinara po upitu (+pdv+cena poruke) i naplaćuje se automatski umanjenjem kredita prepaid računa, odnosno zaduženjem postpaid računa.

Jedan korisnik može registrovati više sopstvenih tekućih računa po kojima će vršiti upit kao i više brojeva mobilnog telefona za uslugu upita u stanje računa.


Ukoliko želite da proverite stanje na tekućem računu, pošaljite upit na jedinstveni broj telefona 4400, nezavisno od mobilnog operatera čije usluge vi koristite.

SMS Obaveštavanja

Svojim klijentima omogućili smo i da automatski dobijaju poruke o promenama i stanju na računu kao i transakcijama platnim karticama.

Preduslov za korišćenje usluge je da imate karticu ili tekući račun. Sve što treba da uradite je da podnesete zahtev u nekoj od naših filijala, nakon čega će vam automatski stizati informacije o transakcijama platnim karticama, odnosno promenama i stanju na registrovanom tekućem računu. Jedan korisnik može registrovati više sopstvenih tekućih računa kao i više brojeva mobilnog telefona za uslugu upita u stanje računa.