Specijalna ponuda stambenih kredita

ponedeljak, 22. oktobar 2018.

 

Rešite stambeno pitanje bez troška obrade zahteva za kredit i uz jednu od najnižih mesečnih rata na tržištu

Pripremili smo specijalnu ponudu stambenih kredita sa jednom od najnižih kamatnih stopa i mesečnih rata na tržištu, za sve vas koji želite da po najpovoljnijim uslovima - sigurno i dugoročno rešite stambeno pitanje.

Nakon velikog interesovanja koje je ova akcija izazvala na proleće ove godine, rešili smo da klijentima koji se odluče da reše jedno od najvažnijih životnih pitanje putem stambenog kredita, ponovo odobrimo pozajmice po specijalnim uslovima.

Svi klijenti koji primaju platu na račun u našoj banci i koji do kraja godine podnesu zahtev za stambeni kredit, biće oslobođeni troška obrade kreditnog zahteva.

Ukidanje troška za obradu zahteva za stambeni kredit donosi vam uštedu od više stotina evra, a kako ste kao budući vlasnici nepokretnosti već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata, ova ponuda predstavlja značajno olakšanje za vaš budžet.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2,95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,81% *).

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji imaju status rezidenta, a koji primaju platu na račun u ovoj banci.

Važno je istaći da dajemo predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine, tako da u samom startu možete da znate kojom sumom za kupovinu stana raspolažete, odnosno, za koji iznos kredita ste kreditno sposobni.

Pored povoljnih uslova kreditiranja, obezbeđujemo i stručnu podršku, koja klijentima pomaže da se osećaju sigurno u procesu kupovine nekretine i značajno štedimo vaše dragoceno vreme.

Ukoliko ste već korisnik stambenoj kredita u drugoj banci a želite sa smanjite svoje mesečno opterećenje i refinansirate ga po povoljnijim uslovima, pripremili smo i specijalnu ponudu za refinasiranje - bez naknade za obradu zahteva i sa kamatnom stopom već od 2,8% +6M euribor (EKS od 2,66% *).

Iskoristite jedinstvenu ponudu, do kraja godine i rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja. „Udomite se“ na siguran i povoljan način.

Posetite jednu od 104 filijale naše banke širom Srbije ili pozovite call centar 0800 23 23 22 i napravite prvi korak ka domu iz snova.

*Krediti sa osiguranjem kod NKOSK i bez životnog osiguranja