G. Mihajlović imenovan za potpredsednika Foruma za odgovorno poslovanje

petak, 19. oktobar 2018.

 

Forum za odgovorno poslovanje izabrao je novo rukovodstvo, a predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, gospodin Predrag Mihajlović izabran je za potpredsednika Foruma.

Za predsednika Foruma izabran je Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile, za potpredsednika pored gospodina Mihajlovića, izabran je i Svetoslav Atanasov, generalni direktor kompanije Coca Cola Hellenic Srbija i Crna Gora.

Forum za odgovorno poslovanje

Većinom glasova, članice Foruma poklonile su poverenje imenovanom Predsedništvu, da u novom mandatu, do septembra 2021. godine, postavljaju strateški okvir i definišu pravce rasta i razvoja mreže članica Foruma.

Podnošenje kandidature g. Predraga Mihajlovića za potpredsednika Foruma za odgovorno poslovanje je još jedan u nizu pokazatelja čvrstog i dugoročnog opredeljenja Vojvođanske banke da pored uspešnog obavljanja svoje osnovne bankarske delatnosti, ulaže velike napore za unapređenje uslova života u zajednici u kojoj ostvaruje profit. Društveno odgovorno poslovanje predstavlja imperativ savremenog društva i strateško opredeljenje Banke, koje ćemo slediti i u budućnosti.