Šestu godinu zaredom - prestižna STP nagrada Komercbanke

utorak, 27. novembar 2018.

 

Vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija Komercbank (Commerzbank) dodelila je po šesti put za redom STP (straight-through-processing) nagradu Vojvođanskoj banci za ostvarene rezultate u realizaciji komercijalnih plaćanja i finansijskih transfera. STP nagrada, koja je dodeljena Banci, podrazumeva izuzetan kvalitet, visoke standarde i veliku efikasnost u realizaciji komercijalnih plaćanja i finansijskim transferima.

„Ovo prestižno priznanje, čiji smo dobitnici u kontinuitetu više godina, potvrda je naših zalaganja da klijentima uvek obezbedimo visok kvalitet usluga. Izuzetno smo počastvovani što je Komercbank, jedna od vodećih medjunarodnih finansijskih institucija, prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja, što nas motiviše da i dalje nastavimo da unapređujemo standarde usluga koje pružamo“ – rekao je Milorad Nikić, direktor funkcije Operativni poslovi , koji je u ime Banke primio nagradu.

nagrada

Komercbank je jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje poslovne partnere u svetu za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija.

STP nagrada dodeljuje se samo institucijama i kompanijama sa kojima Komercbank sarađuje na internacionalnom nivou i koje su dostigle određeni nivo kvaliteta u oblasti plaćanja.